Ghiveci de legume cu piept de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 14 Aug 2010 | 9632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • un ardei
  • un morcov
  • o mana fasole verde
  • 2-3 linguri de orez
  • 2-3 rosii
  • usturoi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • o telina mica
  • patrunjel
  • un dovlecel
  • marar
  • sare
  • piper
  • un piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu piept de pui:

Spalam pieptul de pui si il punem la fiert in putina apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie.
Spalam legumele, le curatam si taiem dupa preferinte.
Dupa ce a fiert pieptul de pui, punem si legumele si orezul peste el. ( daca este prea multa apa, mai aruncam si oprim cat sa acopere legumele).
Lasam sa fiarba si legumele si orezul dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust.
Asezonam cu verdeata.
Eu am ales acest mod de a le fierbe pentru ca e mult mai sanatos si ii dau si piticului meu sa pape.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nadina73 1

15.08.2010, 00:06

cu 5 furcu pot manca mai mult nu?

jolygina 1

17.08.2010, 23:14

delicios o portie si la mine se poate

Dana Cristea - pusikmea 1

23.08.2010, 07:09

va multumesc fetelor

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca simpla